top of page


Voorgerechten
Trio van wildpaté
3 verfijnde bolletjes wildpaté, elk met een eigen karakter:
omhuld met sesamzaad, kruidige peperkoek en pistachenootjes.
€ 21,60
Wildkroket
Ambachtelijke wildkroket, in het gezelschap van een frisse salade van rode kool, rozijnen,
een verfijnde notenolie en romige Parmezaancrème voor een rijke, hartige toets.
€ 21,60
Toast Champignon 2.0
Een moderne interpretatie van een klassieker:
Knapperige croutons met een aromatische mix van boschampignons en Sint-Jakobsnoten.
Afgewerkt met butternutpuree en een fijne balsamicovinaigrette.
€ 24,80
Hoofdgerechten
Wildstoofpotje met vergeten groentjes
Een warme omhelzing van langzaam gegaard wild,
verrijkt met een kleurrijk palet aan vergeten groentjes: raapjes, paarse en oranje wortel, spruitjes, kleine uitjes, aardse beukenzwammen en zachte krielaardappeltjes.
Dit smaakvolle stoofpotje wordt gepresenteerd in een knapperig ambachtelijk broodje.
€ 32,00
Filet van hert
Malse filet van hert, omlijst door een fluweelzachte pastinaakpuree en een rijke rode wijnsaus.
Daarbij een harmonie van tinten met paarse wortel, jonge worteltjes en kleine uitjes,
subtiel gezoet met een tint van honing voor een verfijnde balans.
€ 36,00
Hazenrug met tonkabonen-chocoladesaus
Delicaat gebakken hazenrug,
omhuld door een knapperige korst van popcorn en een aromatische specerijenmelange.
Subtiel begeleid door een fluweelzachte tonkabonen-chocoladesaus.
Verfijnd aangevuld met miniwitlof, spitskool, groene asperges,
spruitjes en een elegant gekruld spekje.
Amandelkroketjes apart geserveerd.
€ 38,00
Dessert
Speculoos crème brûlée
Zijdezachte speculooscrème, omhuld door een flinterdun fonkelend suikerlaagje.
Liefdevol gecreëerd met de brander tot een gouden en knapperige korst.
€ 12,60
bottom of page