top of page
IMG_0899.heic
Zomer - Suggesties


Sharing Dishes
In combinatie met een hoofdgerecht


Antipasti Plankje (ca. 2 personen)
Soepstengels, huisgemaakte pestodip, tomaatjes, gegrilde courgettes, Paternosterkaas, Italiaanse ham, chorizo en olijven.
€ 16,00


Lookbroodjes gratinés met kaas (4 stuks)
€ 7,80


Bruschetta "Tradizionale" - met een moderne toets (4 stuks)
Krokante broodjes met tomaat, olijfolie, basilicum én balsamico crème (2 van de 4).
€ 10,80


Nacho's
Tomatensalsa, guacamole, gesmolten cheddarkaas, crème fraîche en jalapeños.
€ 18,00


Sardientjes (12 stuks)
Gefrituurd en geserveerd met verse tartaar.
€ 11,60



Voorgerechten



Gazpacho
Gezonde, koele tomatensoep met zijn garnituren.
€ 11,20


Vitello Tonnato
Gegrilde kalfsfilet dun gesneden, vergezeld van een tonijnmayonaise en kappertjes.
€ 21,60


Gegrilde Coquilles Saint-Jacques ( 3 stuks)
Badend in een zijdezachte limoen-tijmsaus -- fris, delicaat en perfect in balans.
€ 22,80



Hoofdgerechten



Tomaat garnaal
Belgische prinsentomaten opgevuld met grijze garnalen en zijn garnituren.
€ 38,00


Tataki van tonijn
Kort gebakken tonijnfilet met korstje van sesamzaadjes, opgediend met komkommersalade, wasabi en balsamico crème.
€ 34,00


Gamba's à la plancha (5 stuks, maat 8/12)
Besprenkeld door een pikante marinade van olijfolie, opgediend met duivelse dipsaus en een kruidig slaatje.
€ 34,00


Mosselen
Natuur
€ 29,80

Witte wijn
€ 32,20

Curry
€ 32,80

Look
€ 32,80

Lookroom
€ 33,60

Provençale
€ 33,60

WESTELHOF (appel, spek en Calvados)
€ 34,80


Zeetong "Meunière"
Geserveerd met geklaarde boter van Hoeve de Ploeg, peterselie en citroen.
€ 48,00


Klassiek gerecht uit onze oude lade, Steak tartaar
Bereide Américain van versgemalen Belgisch wit / blauw rundvlees.
€ 29,60


Vegan burger
Avocadoburger met knapperige maïskorrels in een krokant jasje van multigranen en quinoa, geserveerd tussen een Amerikaans broodje met sla, tomaat, rode ui, cheddarkaas en pestomayonaise.
€ 27,60


Burger van 100% Rib Eye rundvlees
Bio-hoevevlees van natuurboerderij het Bolhuis, geserveerd tussen een Amerikaans broodje met sla, tomaat, augurk, rode ui, cheddarkaas, spek en Smokey BBQ-saus.
€ 31,20


Tagliata Verde
Dungesneden rundvlees van Hoeveslagerij Ter Hees, pesto, Parmezaanse kaas, rucola, tomaatjes, pijnboompitjes en basilicumdressing.
€ 34,80



Desserten



Sorbet (2 bollen)
Limoen en mango, als frisse afsluiter.
€ 10,80


Coupe Dame Noir "met een twist
Chocolade roomijs met warme witte chocoladesaus, verrassend lekker!
2 bollen
€ 12,80

3 bollen
€ 15,60


Tiramisu
Een zachte verleiding in laagjes: lange vingers gedrenkt in sterke espresso met een hint van amaretto, romige mascarpone en cacaopoeder als finale touch.
€ 12,60


Witte chocolademousse "dat knettert"
Zacht, zijdezacht... tot het begint te knetteren. Fluweelachtige mousse van witte chocolade met knettersuiker die speels op de tong danst.
€ 11,80


Crêpes comédie française
Pannenkoeken met warme sinaasappelsaus en vanille roomijs, aan tafel geflambeerd met een scheutje Grand Marnier -- spektakel op je bord én in je mond.
€ 16,00

MAANDAG

DINSDAG 

WOENSDAG 

DONDERDAG 

VRIJDAG 

ZATERDAG

ZONDAG

 

KEUKEN

OP ZONDAG

17:00 - 22:00

GESLOTEN

GESLOTEN

GESLOTEN

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

12:00 - 15:00

17:00 - 22:00

17:00 - 20:30

12:00 - 14:00

17:00 - 20:30

_MG_9766 2.JPG

014 54 24 24

Polderstraat 11

2260 Westerlo

BTW-Nummer : BE 0861 117 993

bottom of page