top of page

Suggesties

Voorgerechten

Gerookte forel

verwend door opgelegde rode biet, appel en een zachte romige mousse van mierikswortel

€ 21,80

Lauwwarme langoustines

met warme olijfolie van de eerste persing, geparfumeerd door limoen en tijm

€ 28,60

Traag gegaard buikspek

van de Wolkenhoeve opgediend met pickles en een verrassende gemarineerde venkelsalade

€ 21,20

Hoofdgerechten

Vegetarische rode curry

van zoete aardappel en linzen verfrist door gember, citroengras en verzacht door kokosroom

€ 27,00

Vegetarisch

Gebakken zalmfilet

op een bedje van parelcouscous, mousse van bloemkool, grijze garnalen en een sausje van Westelse Tripel

€ 32,00

Ossentong

van Hoeveslagerij Ter Hees bereid in Champignonroom-, Madeira-, Peper-, Provençaalse of Westelhofsaus en aardappelen naar keuze

€ 28,80

Varkenshaasje en zwarte pens

vergezeld door gestoofde rode kool, geserveerd met ingekookte vleesjus en aardappelen naar keuze

€ 30,00

Desserten

Chocoladetaart

bereid naar een recept van "Jamie Oliver" met vanille roomijs en sinaasappelsaus

€ 14,00

MAANDAG

DINSDAG 

WOENSDAG 

DONDERDAG 

VRIJDAG 

ZATERDAG

ZONDAG

KEUKEN

17:00 - 22:00

GESLOTEN

GESLOTEN

GESLOTEN

17:00 - 22:00

17:00 - 22:00

12:00 - 22:00

tot 20:30

_MG_9766 2.JPG

014 54 24 24

Polderstraat 11

2260 Westerlo

BTW-Nummer : BE 0861 117 993

bottom of page