Suggesties
Voorgerechten
Gerookte forel
verwend door opgelegde rode biet, appel en een zachte romige mousse van mierikswortel
€ 21,80
Lauwwarme langoustines
met warme olijfolie van de eerste persing, geparfumeerd door limoen en tijm
€ 28,60
Traag gegaard buikspek
van de Wolkenhoeve opgediend met pickles en een verrassende gemarineerde venkelsalade
€ 21,20
Hoofdgerechten
Vegetarische rode curry
van zoete aardappel en linzen verfrist door gember, citroengras en verzacht door kokosroom
€ 27,00
Gebakken zalmfilet
op een bedje van parelcouscous, mousse van bloemkool, grijze garnalen en een sausje van Westelse Tripel
€ 32,00
Ossentong
van Hoeveslagerij Ter Hees bereid in Champignonroom-, Madeira-, Peper-, Provençaalse of Westelhofsaus en aardappelen naar keuze
€ 28,80
Varkenshaasje en zwarte pens
vergezeld door gestoofde rode kool, geserveerd met ingekookte vleesjus en aardappelen naar keuze
€ 30,00
Desserten
Chocoladetaart
bereid naar een recept van "Jamie Oliver" met vanille roomijs en sinaasappelsaus
€ 14,00